Tuotteet

Hydrauliikkatarvikkeet

Meiltä saat useimpien maailman johtavien hydrauliikkatarvike- ja komponenttivalmistajien tuotteita joko suoraan varastosta tai lyhyellä toimitusajalla.

Pneumatiikka

Pneumatiikkaosastoltamme löytyy laaja valikoima maailman ykköstoimittajan SMC:n tuotteita. Osasto täydentyy sopivasti MetalWorkin tuotteilla. Näin saadaan katettua sekä teollisuuden että liikkuvan kaluston paineilmatarvikkeiden ja komponenttien tarve.

Teollisuusletkut

Valikoimistamme löytyy teollisuusletkuja ja -liittimiä moneen tarpeeseen ja käyttökohteeseen. Oheisista linkeistä pääset tutustumaan tarkemmin tarjontaamme.

Suodattimet

Luotettavat suodattimet varmistavat vaativien koneiden häiriöttömän toiminnan, olipa kyseessä pieni paikallismoottori tai tehtaan hydraulijärjestelmä.

Voiteluaineet- ja varusteet

Kaikki koneet vaativat pyöriäkseen ja toimiakseen luotettavan voitelun. Meiltä saat Q8-, 77-voiteluöljyt varastosta useimpiin käyttökohteisiin. Rasvat ja vaseliinit tuubitavarana ja myös isoissa astioissa. Vaseliinit ja öljytuotteet annostelet helposti meiltä saatavilla pumpuilla ja muilla voitelulaitteilla.

Työkalut

Nostoapuvälineet

Myymme nostimiin, nostoapulaitteisiin, materiaalinkäsittelylaitteisiin sekä kuorman- ja lastinsidontalaitteisiin kattavasta valikoimastamme apuvälineitä.

Rotaattorit, PTO - ulosotot, kauhankynnet, jne...

Valikoimiimme kuuluu myös paljon muita tuotteita ja komponentteja eri valmistajilta.

VERKKOKAUPPA AVOINNA 24/7

NOPEAT TOIMITUKSET

JOENSUUN SUURIN VALIKOIMA